competition

publicerat i lifestyle
Deltar i en fantastisk tävling hos Helene. Det vore så himla roligt om jag vann! Make up store är ju ett av mina favoritmärken på kosmetik. Klicka här för att delta ♥

Lovely weekend

publicerat i lifestyle
Åh jag har haft en sån underbar helg. Bio och middag med bästa Stefan i fredags. Vi såg En gång i Phuket, skrattade så att tårarna nästan rann. Lördagen bjöd på en intensiv jobbdag. Älskar att jobba när vi har massa kunder och timmarna bara försvinner! Så fort vi stängde var det vidare för mig till inflyttningsfest med fina människor. Natten avslutades på rockklubb i stan där jag mötte storebror. Så skönt med sällskap hem.

Idag har jag sammanfattningsvis varit rätt matt. Trött och ja, bakis helt enkelt. Slumrade till i soffan och nu myser jag med min laptop, tända ljus, Desperate Housewives. Rätt bra söndag, underbar helg. ♥






Carolines Mode

TREND: Blue

publicerat i mode

Mums på blått! Ett par knallblå jeans eller kornblå platåpumps vore ju inte helt fel. Hittar ni någon favorit? ♥



Klick: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.

Annawii bär JH!

publicerat i JH Shop

Stilbloggerskan Annawii gillar färg och smycken från JH! Alltid roligt att se riktiga modetjejer bära smycken från min webbshop. Visst blir man inspirerad till att bära och matcha olika färger när man ser Anna? 


 

TREND: Leather jacket

publicerat i mode
En skinnjacka eller skinnväst är ett måste i vår. Går verkligen att matcha till allt! Min bruna skinnjacka från Topshop kommer hänga med även den här säsongen. Men nu är jag grymt sugen på väst nummer 2. Så snyggt att ha över en krämvit stickad tröja till stuprörsjeans och converse eller höga klackar. Like like!



Klick-klick: 1. 2. 3. 4.

Vardagslyx

publicerat i lifestyle
Ibland får man unna sig lite extra lyx i vardagen. Jag stannade hemma från jobbet idag, mådde inte helt hundra och för en gångs skull så kände jag att det är bättre att stanna hemma en dag extra än att ge sig iväg och bara må sämre. Så here I am! Nerbäddad i soffan efter att ha gjort lite nytta och ätit en smarrig tacolunch. Ute är det strålande sol och nollgradigt. Nästan så man får lite vårkänslor när snön töar bort. Mys!



smaskens

Booty och Core

publicerat i träning&hälsa
Godmorgon bloggosfären!
Alla hjärtans dag idag, vilket jag måste säga är en förbaskatjävlaskitdag. Jag kommer leva den här tisdagen som om det vore vilken tisdag som helst. Börjar dagen med ett hårt pass på Worldclass, 30 min booty express och sen 30 min core express. Varenda muskel i min kropp ska tränas! Peppad!

Efter en skön dusch på jobbet väntas några timmars arbete. Härligt att få en kort dag, även om lönen blir desto mindre. Men vad gör man inte för att bygga upp sin kropp och bli fit igen! :)


bild worldclass

25:e augusti 2012

publicerat i resor

Den 25:e augusti bär det av till Kefalonia med hela familjen! Första gången på fleraflera år som vi åker i samlad trupp. Ska bli så himla mysigt! Pappa fyller 50 år så vi har lyxat på det med ett lite finare hotell.
Längtar som bara den! ♥

 



Den 25:e smäller det!

publicerat i mode
Jag undviker både butiker och webbshoppar. Det är helt enkelt för svårt att motstå när man ser alla fina, pastelliga, mönstrade, färgglada, vårnyheter som ramlar in. Och rean som är kvar från AW11. Med tanke på att min plånbok ekar tom så får jag helt enkelt låta bli, vänta i två veckor till och se hur mycket shopaholic jag kan vara mars månad. Om jag får önska så skulle jag klicka hem allt i kollaget nedan. Åh, så fint.


Kavaj,hatt,wedges/H&M. Jeans/Topshop. Väska/Lindex. Spetsbh/Monki.

Dream without fear, love without limits

publicerat i lifestyle
En promenad senare och jag är helt slut. Det var allt annat än en lång och rask promenad, nej min rygg protesterade. Blir så ledsen på det här. Att ha ont och att inte känna någon lust till nånting. Funderar på att krypa ner i sängen en stund, samla lite energi och vila kroppen. Kanske lite Sex and the city? Jag är grymt sötsugen också, men som jag sa för någon dag sedan så är det stopp nu. Jag har bestämt mig att jag åtminstone ska klara någon vecka utan någon typ av sötsaker. Det kommer bli så SVÅRT! ♥


weheartit.com

Småföretagare i 6 månader!

publicerat i JH Shop

Tiden går fort när man har roligt och det stämmer ju verkligen! Det slog mig häromdan att det nu har gått ett halvår sedan jag publicerade min smyckesshop till 110%. Wow! På sätt och vis känns det som en hel evighet men samtidigt inte. Det är jätteroligt!

Jag har ägnat min söndagsmorgon åt att göra en riktig planering. Det känns bra med att ha satt upp tydliga mål med både försäljning, statistik, tävlingar, kampanjer och så vidare. Ni bloggare är ju en stor del av företaget, så tacksam för all reklam jag får! Det är jätteroligt att anordna tävlingar och recensioner till er. Dessvärre går det av självklara skäl inte att erbjuda alla den typen av sponsring men jag gör så gott jag kan. Med en planering kommer det att gå ännu bättre.

Förra veckan började jag med något som jag kallar för "Veckans kampanj". Det är nog rätt självklart vad det innebär; varje vecka har jag ett pangerbjudande på en specifik produkt som gäller i 7 dagar. Senare ikväll kommer jag även att skicka ut ytterligare ett erbjudande, det måste ju firas att jag funnits på nätet i 6 månader!! :) 



 

Smarrig lunch

publicerat i träning&hälsa
Idag lyxade jag till det med en riktigt god och nyttig sallad till lunch. Enkelt och såå gott! Bara att steka bacon (har ca ett halvt paket i min sallad), koka ett ägg, skära upp avocado, isbergssallad, tomat, gurka och strö lite majs. Jag brukar ha lite majonäs på för att få det lite krämigare. Mums säger jag bara!

Nu ska jag ta mig till posten och posta lite ordrar från JH Shop. Härlig lördag! ♥

Det där med kroppsvikt och valkar.

publicerat i träning&hälsa
Jag måste göra en förändring med min kära kost. Det är med blandade känslor som jag har gått upp i vikt. Nu mera har jag normal BMI och väger väl lite mer som jag borde med tanke på min längd. Jag har alltid varit väldigt smal och tunn, haft för lågt BMI och så vidare. På sätt och vis är jag glad att vågen visar mer. Men att inse att jag faktiskt har gått upp i vikt, närmare bestämt cirka 8 kg på två-tre år, ja det hugger till lite.  

Därför har jag bestämt mig att göra en förändring. Jag måste sluta vara ett kakmonster. Jag älskar att fika, choklad är rent utav en passion, kanske till och med ett beroende. För att inte fortsätta gå upp i vikt måste jag sluta äta så förbaskat mycket sötsaker! Jag ska inte bli något nyttighetsfreak som aldrig unnar mig något. Det skulle jag aldrig klara av. Jag har inga större tankar på att gå ner i vikt, istället ska jag träna bort den lilla magen som vuxit fram, och dom där "kärlekshandtagen" vi kvinnor så lätt får. Insida lår kan vi trimma till lite också. Jag vet, jag anses fortfarande vara smal, men jag är inte nöjd med min kropp.

Från och med dagens datum så ska jag försöka avstå helt från choklad, kakor, bullar, godis. Gymmet ska jag besöka oftare och jag ska försöka komma ut lite mer. Frisk luft är ju så himla bra för kropp och själ.

Jag gör det här för att jag ska må bra när jag ser mig själv i spegeln. När jag duschar. När jag köper kläder. Många kanske blir hysteriska och börjar gnälla om dagens "press på unga tjejer" och så vidare. Men nej, jag känner ingen press från omgivningen. Jag gör det här för min skull. Utsidan må se bra ut i era ögon, men jag vill känna mig fin, och veta att även min insida mår bra. Det är inte roligt att vara tjock på insidan heller.






från och med idag får jag nöja mig med att titta på kakor!

en morgon...

publicerat i lifestyle



...vaknade jag och tittade ut. det hade kommit någon decimeter nysnö. cirka -15 grader. vintern kom. jag småler åt alla facebookuppdateringar om kylan och snön. så många som tidigar hade sagt "det kommer inte bli någon vinter, ingen snö". tji fick ni, jag visste att vi skulle få liknande vinter som de senaste två åren.

Men jag är inte bitter. Jag gillar snön! Visst, - 15 grader är lite väl kallt. Men drar man på sig rejält med kläder så är det ingen skada skedd... Sluta klaga på kylan och var glad att vi inte varje år drabbas av olika naturkatastrofer som jordbävningar och orkaner. Lite snö har ingen dött av.

Effektiv och nöjd tjej

publicerat i lifestyle
Jag har helt fått dinge på att redigera mina bilder med stjärnor, det kanske ni ser med min nya header hehe. Men det är ju så fint! Piffar upp en dötråkig bild direkt.

Idag har varit en riktig kanondag. Jag brukar ofta ha väldigt mycket i huvudet, blandade tankar, saker som bör bli gjort, saker som måste göras och så vidare. Därför finns det alltid små anteckningar i min iPhone. Och idag är en sån dag då jag har hunnit med allt och lite till. Det känns så sjukt bra! Jag har; tränat, tvättat sängkläderna och bäddat rent, städat, annonserat på tradera, ordnat veckans kampanj och rensat ut smycken från webbutiken, handlat, tittat efter nya träningsskor, tagit bort mitt fula nagellack och målat på nytt, haft hårinpackning i si så där 2 timmar, packat och skickat en beställning, och nu ska jag äntligen dra på mig pyjamasen och lägga mig i soffan. Firman på kanal 3 kl 21.00. Så spännande och jag är så nöjd över mig själv, känns bra i hela kroppen.
Vi hörs imorgon finisar, ♥


min fina misse

DinSko S/S12

publicerat i mode







I Onsdags när jag hade en underbar ledig dag passade jag på att åka till stan med bästa Lisa. Vi hann med både lunch, fika och fönstershopping. Passerade Feetfirst på Drottninggatan och sprang in på DinSko. Hittade hur mycket fint som helst! De tre ovanstående är lätt favoriterna. Prislapp minns jag inte men alla kostade under 500kr.

Något som ni skulle vilja bära i vår? ♥