brownie

publicerat i lifestyle



Nu mera är håret brun/rött med några få ljusa slingor! Jag är toknöjd!! Bättre bilder kommer så småning om :)

stjärnlördag

publicerat i lifestyle
Ikväll; tacos och melodifestivalen med bästa vän. Som för övrigt ska ha barn vilken dag som helst! Gah allt är så spännande. Min lördag kommer vara kanonbra, vad ska ni hitta på? ♥

nude nailpolish

publicerat i shopping
Nagellack i ljusa och pastelliga färger är en klar favorit till våren och sommaren. Nu har jag tre nya tillskott i samlingen! Näst på önskelistan står ljusgult, mintgrönt, ljuslila...

soliga söndagar är bra söndagar

publicerat i lifestyle

Hej bloggsfären! Idag är jag en trött och seg Jenny, lite smått söndagsångest men jag kan ändå inte låta bli att må lite extra fint när solen skiner. Imorse tog jag mig en rejäl sovmorgon, kände att det verkligen behövdes. Myste i sängen fram till emot halv tolv, såg vinnaren i Vasaloppet, badade skumbad med hårinpackning i håret, bokförde och nu sitter jag här. Småläser bloggar, svara lite mail, bara tar det riktigt lugnt! Såå skönt. Resten av dagen kommer nog se liknande ut, inga krav, ingen stress, bara söndag. Hur ser er söndag ut? ♥




carolinesmode

stripes

publicerat i inredning
Jag har ju helt  glömt bort att visa er! För någon vecka sen tapetserade jag om väggen bakom sängen. Tänk vad stor skillnad det gör att bara byta fondtapet! Jag hade tröttnat rejält på den lila tapeten, supernöjd! Och visst känns väggen mycket bredare med ränder på tvären? Man kan verkligen lura ögat :) Vad tycks? ♥






To exist is easy, to live is an art

publicerat i lifestyle

Jag känner mig full med energi, tankar, inspiration. Kreativiteten flödar och jag vill bara börja förändra och skapa magi. Varje gång jag kliver in i mitt rum så känner jag bara nejnejnej. Varför tillåter jag det förvandlas till ett bombnedslag? Varför försvinner orken när den väl behövs? Men idag känner jag mig inspirerad och laddad. Det är dags för mig att rycka upp mig, rensa, slänga, kasta.



Min garderob är en fullkomlig katastrof. Inte nog med att hälften är hatobjekt så är det bara allmänt rörigt. Oorganiserat, kaotiskt, stökigt. Det är nog dags att ladda min Nikon och fota gamla plagg och sälja på Tradera. I april drar backluckeloppisen igång, oj som jag har längat. Dags att sälja grejer och tjäna några kronor!



Mina tv-serier, filmer, musik ligger i princip lite överallt. Vissa skivor har inte legat i sina fodral på en hel evighet. Även här kan vi beskriva tillvaron som kaos.



Mitt lilla kontor är även det helt åt skogen. Papper ligger huller om buller, viktiga och oviktiga. Packningsmaterial ligger blandat på golvet, i lådor, i källaren. Alla smycken ligger inte i sina fack. Visitkort och adressmärken finns på säkert tre olika ställen. Kontanter och frimärken lika så. Gah, ibland blir jag så trött på mig själv. Jag brukar tycka att jag är en organiserad tjej, men nu var det länge sen sist. När vi hörs igen är mitt rum i full ordning, lika så jag.


pictures: här


I rymden finns inga känslor

publicerat i lifestyle
Det är när man är hemma på vardagarna som man inser att det bara är dåliga program på TV. Gamla repriser och tråkiga serier. Som tur är går I rymden finns inga känslor på TV1000 Nordic. Den är så himla söt och bra! Har sett den en gång tidigare men det gör mig ingenting. Perfekt underhållning när man knappt orkar göra mer än att ligga i soffan. Någon som sett den? Vad tyckte ni?

sleeping sickness.

publicerat i lifestyle
Åh jag har blivit sjuk igen... Kämpade mig till jobbet två dagar fastän jag mådde dåligt men imorse skrek hela kroppen nej. Så idag ska jag bara ta det piano och kurera mig. Titta på nya avsnitt av One tree hill, mysa i soffan. Försöka se det som en mysig, ledig dag när jag i själva verket har hela hjärnan full med snor, haha!


åt pannkakor till lunch... mysigt och gott! bilder från weheartit.com