Lansering Lisa Bengtsson

publicerat i inredning
I torsdags mina vänner var jag på en fantastisk lansering av Lisa Bengtssons nya kollektion. Jag blev en smula kär i ungefär ALLT. Bjuder på lite bilder som togs med min iphone, och har varit en vända i Instagram, kvalitén är kanske inte den bästa... Trust me, Lisas skapelser är betydligt finare i verkligheten. :)





älskar mönstret!! skulle lätt vilja ha tapeten, kuddarna, frukostbrickan... dessutom har Lisa designat en väska med samma mönster som jag "råkade" beställa, hihi.

måndagtisdagonsdagtorsdag

publicerat i lifestyle

Dagarna rullar på i ett galet tempo. Veckan har bjudit på det ena och andra, både bra och dåliga dagar. I måndags var en riktigt fin dag, middag med bästa Josefin på en underbar italiensk restaurang vid Gallerian. Så mysigt med tjejsnack och skratt i början på veckan.

Just nu väntar jag på min promenadkompis. En prommis efter lunchen är alltid så skönt! När man bloggar från jobbets datorer blir det brist på personliga bilder, så inspirationen nedan är hämtad från weheartit.







weheartit.com

Så enkelt men ändå så viktigt

publicerat i lifestyle
Dags att stanna upp och göra skillnad. Med detta inlägg så skänker Apoteket Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Hur bra är inte det? Jag är så tacksam över hur bra jag/vi har det i Sverige. Vi har tillgång till så mycket, allt är så enkelt och billigt för oss i jämförelse till andra delar i världen.

Det är självklart för de allra flesta svenskar att titta på sina favoritprogram på tv, att surfa på sin smartphone när man åker tunnelbana, att ha ett välfyllt kylskåp med varierande godsaker, sjukvård, ha en skola att gå till.

Ja jag kan fortsätta i all evighet. Men i alla länder är det inte ens självklart att ha mat på bordet varje dag, ännu mindre självklart att ha råd med sjukvård. Ta dig tid och klicka på länken nedan för att göra ditt bidrag, 95 vaccin och det tar dig mindre än fem minuter. Du har tid med det. Tack!


© UNICEF/Asselin

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

Butterflies

publicerat i lifestyle
Laddar inför visningen! Hoppas på att lägenheten skriker "Välkommen hem" när jag öppnar dörren och att ingen annan är intresserad så jag får den för ett riktigt pangpris. Hoppas kan man alltid göra ♥



Ring - JHShop.se, färgglada koftan är en ny favorit som kommer från H&M.

Redo igen!

publicerat i lifestyle
Det blev inget med lägenheten med stort L. Det är tråkigt och självklart blev jag besviken när jag insåg att det var jag och fyra andra som budade. Budandet gick fort och drog iväg över min maxgräns väldigt snart. Tråkigt men redan imorgon ska jag på en ny visning! Jag och en annan intressent ska få titta på lägenheten före den officiella visningen, så nu håller vi tummarna åter igen. :)









Det är en minitvåa den här gången, nästan 20 kvadrat mindre än den jag tittade på förut. Men så länge jag har ett sovrum med dörr, balkong, fräscht kök & badrum och ett vardagsrum som man får plats med en "normalstor" soffa så är jag mer än nöjd. Bilden på sovrummet var så dålig att den skippade jag att ta med. Men visst ser det riktigt mysigt ut? Perfekt första boende för en ensamstående tjej!

Packar ordrar och leker sångerska

publicerat i JH Shop

Rubriken säger allt. Ur Spotify kommer Melody Gardots fantastiska röst. Jag sjunger med. Packar beställningar. Är glad åt att företaget går framåt. Njuter av att se mina underbara smycken och accessoarer. Bra lördag!!

WWW.JHSHOP.SE

Feeling goood

publicerat i shopping

Åh jag har sån skön, positiv känsla i kroppen! Trots tråkigt väder så känns det bara bra.
Igår var jag på slapp/mys/film-kväll hos en kompis. Skönt att för en gångs skull lämna soffan här hemma och umgås med andra människor. Vi såg "The big year" med bland annat Jack Black. Helt okej rulle men inget jag direkt skulle se igen.

När jag kom hem imorse åkte jag iväg med familjen till lite olika butiker. Bland annat gick vi in på inredningsbutiken Chilli. Sån fantastisk affär! Hittade en jättefin divansoffa, soffbord, tavlor, porslin, plädar, inredningsdetaljer. Massa underbara saker man vill fylla ett hem med! One day, some day.




Det blev två mindre inköp istället, en träningsbok och två pastelliga nagellack! ♥ 

jobb och vardagslyx

publicerat i lifestyle
Godmorgon!
Jag har precis avslutat en snabb frukost, rostade mackor och ett ett glas oboy, barnsligt gott. Nu väntas åtta timmar på jobbet och helkroppsmassage ikväll. Tusan vad skönt det ska bli! Hoppas jag hinner hem till Desperate Housewives bara.

Visningarna igår gick BRA. Min beslutsångest är så gott som borta, lägenheten med stort L ÄR intressant och det kommer börja bjudas. Tjohoo. Håll tummarna för mig. Puss ♥



Jag har helt glömt bort att visa er min fantastiska uggla och min stjärntischa. Ugglan från UR&PENN och toppen från Gina Tricot.

Klipp vingarna eller lär dig flyga.

publicerat i lifestyle
Igår var det visning på två lägenheter. Det är SÅ SVÅRT. Samtidigt är det jätteroligt och småläskigt. Jag ska trots allt flytta ifrån min familj som jag har bott med, dag ut och dag in, i 21 år. Det är självklart att det kommer bli en stor omställning men jag är nog redo!

Efter jobbet blir det att titta på samma lägenheter igen. Den här gången får bästa vän följa med. Även min händiga far ska gå runt och titta, dra i sladdar, knacka i väggar, inspektera det ena och andra. Haha! Man vill ju vara säker på att man köper vad man ser och inte får några otrevliga överraskningar senare... Jag håller er uppdaterade om det blir budgivning och om jag i slutet av veckan blir ägare till min alldeles egna lägenhet! ♥


bild 

JOY

publicerat i lifestyle

Hej fina!
Vilket busväder hörrni! Men jag tänker inte deppa eller lägga enerig på att det kommit en decimeter snö. Jag kan slå vad om att allt har smält bort imorgon. Vädret kan vi ju ändå påverka så det är bara att gilla läget. :)

Klockan bara tickar på, jag går fortfarande runt i pyjamas... Bör nog ta en dusch snart och klä på mig något vettigt inför kvällens mysiga middag med Lisa och hennes familj. Ska äntligen få träffa lilla Alex igen!



Jag & Alex - visst är han sötast i världen?

Nätshopping ♥

publicerat i shopping
Häromkvällen klickade jag hem lite nytt från H&M! Fick ett mail om rea och självklart var jag tvungen att kika. Skorna var på rean men koftan och byxorna var galet billiga dom med. Alltid kul att göra BRA köp! Jag behövde ju faktiskt allt också... ;)

lägenheten med stort L

publicerat i lifestyle
Jag går ju i flyttplaner nu, på riktigt. Min tanke har alltid varit att flytta från Haninge, nära en tunnelbana. Men jag har insett att nej Jenny, du har inte råd, inte nu. Den där jäkla handpenningen på 15 % ställer till det så. Jag insåg att jag faktiskt har råd att köpa en lägenhet i Haninge, nu, idag, på en gång.

På fredag är det möte på banken och på söndag är det visning på min drömlägenhet. Eller ja, drömmen hade väl varit om den låg på söder, men jag får nöja mig med söder om söder... ;)


















Ah jag är kär i en lägenhet. Planlösningen är perfekt, klädkammare, fräscht kök & badrum, kräver inte mycket jobb och ommålning. Sovrummet är väl prio ett, skrikande lila är inte riktigt jag... Nej nu måste jag sluta prata som om jag redan köpt lägenheten, har ju för tusan inte ens varit på visning. Men jag hoppas så innerligt att den blir min. Nästan så att jag blir religiös...

20120409

publicerat i lifestyle
Hej alla fina!
Just nu känner jag mig så himla duktig. Fyller mitt tradera-konto med massa smycken från shoppen! Det står lite stilla med försäljningen vilket är tråkigt men inte helt oförståeligt med tanke på att jag knappt hinner marknadsföra mitt företag. Så nu blir det en liten runda på Tradera!

Jag har hittat så många nya smycken hos mina leverantörer som jag vill köpa hem, men det krävs ju en lagerrensning först. Hoppas på att bli av med mycket nu de närmaste veckorna innan sommaren så jag får köpa in alla fantastiska armband, halsband och ringar som jag hittat. Ta gärna en titt på mitt Tradera-konto och gör ett riktigt fynd! :)



Mitt upp i allt är jag bra fikasugen. En smarrig paj hade ju inte suttit helt fel...

sunny sunday

publicerat i lifestyle

Vilken fantastiskt skön helg! Jag älskar verkligen att vara ledig ett par dagar, det är vardagslyx!
Den här dagen har varit så härlig på alla sätt o vis. Jag har suttit på verandan med en kopp te och pratat med mamma i någon timme. Solen värmde, kinderna har blivit rosiga och näsan har fått fräknar. Riktigt mysigt! I skrivande stund så har vi en tacopaj i ugnen och till kvällen väntas fruktsallad med vaniljgrädde. Smarrigt värre!



jennsans@ instagram

TREND: Pastell

publicerat i mode
Pastelliga kulörer är ju sååå fint på kläder och accessoarer. Ska försöka hitta några gobitar i butik. Plaggen nedan kommer från Topshop. Gillar? Oh ja!

älskling

publicerat i lifestyle



min bästa vän har fått tillskott i familjen. 2012-03-21 kom han till världen, en liten kille. världens finaste med säkerhet. åh han är så underbar, ren kärlek. visst är han för go? ♥

Så dålig bloggerska!

publicerat i lifestyle


Åh jag känner mig så himla dålig. Vill inte ens titta när jag senast uppdaterade med något vettigt. Men mina dagar försvinner. Helt plötsligt är det fredag och så har jag jobbat en hel vecka och inte ens gjort hälften av allt jag tänkt, planerat och velat. Jag vill ändra på mina rutiner, bli piggare och orka mer. Så fort jag kommer hem från jobbet är det pyjamas, mat och tv som gäller. Så synd för bloggandet har jag älskat så länge... Bättring kommer, hoppas jag. Puss ♥