News at Kosta Boda

publicerat i inredning

Alltså hur snygga är inte dessa ugglor och läppar från Kosta Boda? Jag vill ha ungefär allihopa! Så fint att pryda hemmet med. Har inte en susning om vad dom kostar men man skulle ju kunna önska sig i inflyttningspresent som min fina vän Sara sa... ♥


Har du någon favorit? På min önskelista finns den rosa ugglan och de knallrosa läpparna.. ÅH så fina!

wallpaper

publicerat i inredning

Åh det är så svårt att välja tapeter!! Speciellt när jag jobbar i en tapetbutik och är så medveten om att det finns omkring 40 000 olika tapeter att välja på... På bilden ser ni mina eventuella val till alla rum!

Den ljusa tapeten är jag dock lite osäker på, tanken var att den ska vara i vardagsrummet på fyra väggar men det kommer bli j-vligt dyrt, trots personalrabatt haha... Spanar vidare efter någon annan, lite sugen på en randig fondtapet från Intrade!




Tapeter från: Eco Borås Hanna Werning, Lisa Bengtsson, Sanderson, Cole&Son

I haven't told you...

publicerat i lifestyle

JAG HAR KÖPT EN LÄGENHET!!

Min alldeles egna läghet. 2 rum o kök, 57 kvadrat, balkong med morgonsol, tre trappor upp. En lägenhet med stora potentialer för att bli riktigt fantastiskt! Just nu snurrar det väldigt mycket i huvudet. Möbler, tapeter, färg, inredning, pengar, försäkring, bredband, lån, räntor, hyra, avgifter. Jag blir alldeles matt men det är såå roligt samtidigt som jag är en smula skräckslagen.



Köpet gick jättefort. Privat visning tisdag kväll, la ett bud onsdag morgon, mäklaren ringde vid lunch och sa kort och gott "du vann". En aning chockad, vi bokade möte och samma kväll var papprerna underskrivna och klara. Jag äger min lägenhet.





Nyckeln får jag den 14:e juni, därefter blir det en hel del renovering. Byte av tapeter och ommålning av i stort sett alla väggar. Golvet i hallen och köket ska bytas och köket ska få en liten budgetrenovering. Jag har egentligen inte en susning om när själva flyttlasset går. Det blir väl lite då och då, sakta men säkert. Officiella flytten blir väl när sängen lämnar mitt föräldrahem!

nytt i bokhyllan

publicerat i lifestyle

Jag är svag för kriminalromaner... Åh vad det är underbart att leva sig in i en spännande bok.
Tre nya böcker i samlingen, från Adlibris ca 40 kr st. Kom jättegärna med tips på bra böcker! Oavsett genre... :)

Fitness!

publicerat i träning&hälsa

Det är så skönt att komma igång med träningen! Senaste tiden har jag varit riktigt duktigt och tränat flera gånger i veckan. Kombinerat gym och träning hemma, även mer vardagsmotion som en prommenad nu och då gör att jag känner mig piggare och starkare.

Jag har laddat ner flera grymma appar i mobilen, Sök på "Workout" på App Store och ladda ner Daniel Millers olika träningsappar. De är uppdelade för olika muskelgrupper och träningstyper; armar, mage, ben, rumpa, cardio, yoga. Perfekt att köra hemma när man inte riktigt hinner eller orkar ge sig iväg! Om jag älskar dagens teknologi, jajamensan. Har ni några tips på bra appar?


innan gårdagens morgonpass hemma!

jag svävar uppe bland molnen

publicerat i resor

Finisar, I'm back from Barcelona! Jag tror nästan att jag glömt säga den lilla detaljen men fredag-måndag var jag och familjen i Barca och bara njöt. Sol, 30 graders värme, lite bad, strandhäng, shopping på favoritaffären Primark, besök av olika sevärdheter. Ja en riktig allt i allo semester!

Det var första gången jag besökte Barcelona. Det är verkligen en supervacker stad med stranden, havet, arkitekturen, gränderna. Men maten och folket måste jag tyvärr säga "njaa" till. London är fortfarande min favoritstad i Europa... ;)

Bilder kommer så småning om, men tills vidare får ni klara er med den obligatoriska flyg-bilden hihi. ♥

jewellery

publicerat i JH Shop

Det är alltid lika roligt att se mina smycken på diverse bloggar. Denna gång är det pouline som gillar! Hennes blogg bör ni verkligen besöka, jag blir alltid lika inspirerad varje gång... poulines.se var sajten och smyckena nedan kommer från min webbutik jhshop



WWW.JHSHOP.SE

Here we go again

publicerat i lifestyle

Alltså den här djungeln av lägenheter. Det finns så mycket, men samtidigt så lite. Jag har ju ett pristak, självklart. Varken hyran eller lägenheten får kosta allt för mycket. Ett tag gav jag upp då verkligen alla lägenheter som dök upp antingen var fjuttsmå eller kostade tokigt mycket pengar. Men igår så finally, hittade jag en underbart charmig tvåa på 57 kvadrat som är perfekt både prismässigt och storleksmässigt. yes yes yes!




Visst är den rätt mysig? Tapeterna är absolut inte min smak men sånt är egentligen bagateller. Med mitt jobb och min underbara pappa som målare är det lätt fixat! Jag gillade faktiskt att köket är "gammalt", lite lantligt och charmgt men ändå fräscht. Enda nackdel är att det inte finns någon klädkammare... Men sovrummet är så pass stort att där ryms klädförvaring utan problem! Åh jag håller mina tummar och tår för att den är lika fin i verkligheten. Jag håller er uppdaterade ♥

 

en dag på stan

publicerat i shopping

Första maj bjöd på en underbar dag på stan! Solen sken och allt kändes bara så fantastiskt bra. Mamma och jag strosade runt i Kungsträdgården och beundrades av körsbärsträden, åt underbart god lunch, shoppade bra grejer och testade ett nytt fik. Det var verkligen en dag som jag behövde. L e d i g h e t.

Mysig onsdag

publicerat i lifestyle
Efter en världslång och stressig dag på jobbet så var det grymt skönt att komma hem. Jag var duktig och klev av bussen tidigare och gick en prommis på 20 minuter. Vardagsmotion är aldrig fel! Imorgon är tanken att jag ska tillbaka till gymmet, var alldeles för länge sen... Hloppas på en pigg kropp när klockan ringer :)

Men just nu så ska jag fortsätta njuta av Greys Anatomy och lite bloggläsande. Bara slappna av och njuta av någon timmes ledighet innan ögonlocken blir allt för tunga. ♥