Första dagen på mitt nya liv

publicerat i lifestyle
Det har varit en intensiv vecka mina vänner. Jobbat hela veckan, väckarklockan har gått igång halv fem varenda morgon. Gissa om jag var trött i fredags?
 
Igår gick i alla fall flyttlasset till min alldeles egna lägenhet. Min pärla på 57 kvadrat, inredd och färgsatt efter mina exakta önskemål. Första gången jag faktiskt inte tittat på prislappen, jag har tagit vad jag velat ha. Bilder kommer så småning om när alla flyttlådor är uppackade, gardiner hänger runt mina fönstren, tavlor uppspikade på väggarna och så vidare :)
 
Denna regninga söndag har gått fort men ändå varit lagom slapp. Packade upp lite imorse innan Lisa och hennes lilla Alex kom och hälsade på. Tänk att vi är grannar nu! Vi satte på säsong två av Gossip Girl och bara myste i soffan med lillkillen och kladdkaka. P e r f e k t. Tog en prommis till närbutiken och köpte lite avokado till kvällens taco. Nu väntas Solsidan på tvn.
 
Tänk att jag nu står på egna ben till 100 %. Dagen jag har längtat efter är här. Jag har köpt en lägenhet. Jag ska leva mitt liv, det är jag som har kontrollen. Satan vad bra det känns! ♥♥
 

Dagens vill ha...

publicerat i inredning
...är denna underbar bricka från Mairo. Tänkte köpa underrede till brickbord separat och så voila! Perfekt i vardagsrummet. Någon som vet var man kan köpa underrede till en okej slant?

I love Lisa Bengtsson

publicerat i mode
Jag fullkomligt älska min väska från Studio Lisa Bengtsson! Den är knäpp med sin lilla fluga, snygg med sina mörkbruna skinndetaljer, härlig med sin fina färgkombination. Perfekt storlek, ja jag älskar den! Osäker på var man kan hitta den, köpte min direkt från lanseringen. Visst är den tjusig? ♥
 
 
 

så sliten tjej

publicerat i lifestyle
Jag skulle allvarligt talat kunna somna i skrivande stund. Så himla trött och utmattad! Lite huvudvärk på det hela gör inte riktigt saken bättre. Men jag känner mig ändå så nöjd. Mamma och jag ställde klockan och gick upp vid halv åtta för att åka på bakluckeloppis. Jag samlar på mig så himla mycket "skräp" att det känns som ett måste att sälja av lite grejer. Några extra kronor blir man ju bara glad för. :)
 
Idag är det för övrigt min sista dag på semestern, två veckor har gått fort men jag har fortfarande en vecka i Grekland att se fram emot.
 
Nu; en dusch och lite tv innan jag kryper ner i sängen o säger godnatt. Börjar 06.00 imorgon så bäst att somna tidigt, hihi. ♥
 
Förra årets tripp på Korfu

Give away - JHshop.se

publicerat i JH Shop
Har dragit igång en tävling i samarbete med modebloggerskan Annawii! Vinsten är ett presentkort värde 150 kr att köpa fina smycken för i min webbshop JHshop.se
Allt ni behöver göra är att gilla JHshop på Facebook och kommentera inlägget hos Annawii!
 

Äntligen tillbaka!

publicerat i JH Shop
Min favorit-earcuff har varit slut lääänge. Hittade mer material hemma i "verkstan" och nu har jag fullt på lagersaldot! Ni hittar smycket här och bilden på snygga Elin är från hennes blogg TheGypsy  
 

sötsuget ska inte vinna

publicerat i träning&hälsa
Jag fick ett brutalt (ja, brutalt!) sötsug, en chokladkaka skulle inte sitta fel. Men jag har bestämt mig, endast godis/sötsaker EN dag i veckan. Det blir på fredag. Så istället ska jag koka mig en kopp te och titta på någon deckare på TV. Det får duga för idag :)

work work

publicerat i JH Shop
Ikväll är det jobb med datorn som gäller. Har massor som måste göras med jhshop.se. Mailboxen behövs rensas, rejält, ordna i kontaktboken, kontakta samarbertspartners och så vidare. Allt tar så mycket mer tid än vad jag uppskattar. Men nu sitter jag här och då är det bara att tuta o köra! :)
 
Ni vet väl att jag samarbetar med ALLA bloggar? Bara att slänga iväg ett mail till [email protected] så ordnar vi något fint!
 
fina Anna bär en färgglad ring från JHshop.se

cheap monday

publicerat i mode
Ny skapelse från Cheap Monday. Ett kap från Edblads & co i Norrtälje, även när man semestrar på landet kan man göra fashionabla fynd... :)
 

love sale...

publicerat i mode
Rea är väl för himla bra. Igår hämtade jag ut ett paket från H&M. Två par klänningar och ett par fjäderörhängen. Ena klänningen åker tillbaka men en klänning hänger redan i garderoben! Somrig, blommig, klarblå, luftig. I love it!
 

älskade solsken

publicerat i lifestyle
Vilken underbar morgon det var! Solen sken och det var precis lagom varmt. Nu har det ju "såklart" mulnat på till en vanlig svensk sommar. Lite sol fick jag i alla fall på mina bleka ben idag! Nu blir det en kopp te och ett parti yatzy på verandan med mamma ♥
 
jennsans @instagram