Freebra!

publicerat i JH Shop
Dagens (och årets sista) tips! Jag har ett litet lager hemma av Freebra i storlekarna A,B,C & D! Självklart oanvända och i orginalförpackning. Just nu säljer jag A,B & C på Tradera. Är ni intresserade av att köpa är det bara att buda eller maila mig på [email protected]. Köp-nu pris är 179kr+ frakt.  


bild lånad från Nelly

I wish

publicerat i inspiration

Idag önskar jag att jag såg ut såhär. Istället för svarta jeans, vita converse och mörkblå munktröja, en vanlig dag på jobbet helt enkelt... Började dagen klockan sju, tänkte smita hem vid halv fyra. Så skönt på en fredag! Eller vilken dag som helst i veckan egentligen, ♥

 
Asos

mysonsdag

publicerat i lifestyle

Jag är så fruktansvärt trött idag! Igårkväll kunde jag inte somna, låg och vred mig i flera timmar innan jag äntligen slocknade. Så nu känns det rätt bra att sitta nyduschad i sängen med datorn, halvtitta på OTH och bara mysa i min nya pyjamas. Ska försöka hinna med lite jobb också innan jag slår på en film.
Vad har ni för er ikväll? ♥


SPRING AT H&M

publicerat i mode



Ge mig den nya skinnjackan från H&M!!! Så ruskigt snygg. Dock såg den rätt plastig ut på vissa bilder, får ta närmare titt i butiken vid tillfälle. Ah cravings... ♥

Ugglor i mossen

publicerat i inredning



Den stora svarta ugglan var en av mina fina julklappar. Kommer från Ellos och den lilla vita ugglan är från Lagerhaus. Visst är dom helt underbara? Åh, ugglor ♥

FILMTIPS

publicerat i recensioner

I söndags hade jag ju en riktig slappdag och spenderade mer eller mindre hela dagen/kvällen i sängen. Två filmer hann jag med; A little bit of heaven och Flickvänner från förr.



A Little bit of heaven (2011 med bland annat Kate Hudson) var inte riktigt vad jag förväntade mig. Jag laddade för en feelgood film med mycket skratt. Och visst skrattade jag, filmen bjöd på många härliga kommentarer och flertal fina scener. Men samtidigt var den något fruktansvärt sorglig och tårarna bara rann och rann.

   Huvudkaraktären Marley fick nämligen beskedet att hon hade cancer. Hon kämpar och får behandlingar men inser slutligen att hon aldrig kommer att överleva. Man märker på Marley att hon har accepterat sitt livsöde, men att se hennes vänner, pojkvän och familj försöka hålla fasaden uppe... Ja det bara skär i hjärtat.

Se den men vad beredd med näsdukarna!


Flickvänner från förr/ Ghosts of girlfriends past (2009 med bland annat Matthew McConaughey och Jennifer Garner) var inte riktigt heller vad jag förväntade mig men även den är en sevärd film! Romantik, humor och sex är tre ord som beskriver filmen rätt bra. I like!

   Connor är en riktig casanova som aldrig riktigt brytt sig om kvinnors känslor, han är killen som smiter mitt i natten och lämnar tjejen själv i sängen. Men när han är på hans brors bröllop bjuds han på en resa bakåt i tiden där hans gamla flickvänner och släktingar visar honom vilket svin han faktiskt har varit. Connor blir inte helt otippat berörd av detta och blir självklart en riktigt gullig kille i slutändan. Skön film med mycket humor och skratt! Helt klart värt att se.

För litet huvud för alla funderingar.

publicerat i lifestyle
Rastlös, myror i kroppen, orolig själ. Vill inte sova men samtidigt orkar jag inte göra något annat. Och allvarligt talat, VAD ska man hitta på att göra klockan elva på kvällen? Det mest logiska vore att borsta tänderna, ta ur linserna och tvätta av sminket. Istället sitter jag här och funderar på vad jag ska göra. Ibland förundras jag av mig själv.

Men det är nog den där tomma sängen som skrämmer. Mina blommiga lakan är så där härligt nytvättade, mjuka, svala. Men jag vill ändå inte krypa ner. Tomt, ensamt. Vill ha en famn att somna i, allra helst din, men i desperata stunder som dessa, ja då tar jag den famn jag får. Ikväll vet jag att jag somnar ensam, eventuellt med en mysig katt som sällskap. Jag kanske ska börja läsa en ny bok? Blä, tankar och funderingar. Jag måste nog säga godnatt ändå.

Ops, onödig shopping!

publicerat i shopping







Två ringar och ett underbart ugglehalsband hittade jag helt otippat på KICKS! Hade kunnat plocka med mig en hel hög smycken hem men det går ju inte riktigt, ♥

Arg småföretagare.

publicerat i lifestyle
Tusan vad jag blir arg och ledsen när man öppnar företagsmailen och möts av spydiga och onödiga kommentarer från bloggare. Det är så trist att inte få förståelsen att jag kan inte sponsra alla med produkter och tävlingar. Det är inte lönsamt för mig utan en ren förlust om det är en mindre blogg som inte ger mig nya kunder. Att då få kastat i ansiktet "din sida är ju ändå inte stor" gör mig bara ledsen. Nej, den är inte stor. Jag vet det. Den har varit öppen i knappt ett halvår och jag har utöver mitt företag ett heltidsjobb som gör att jag endast kan jobba kvällar/nätter och helger med min älskade webbshop. Jag kämpar och hoppas att jag en dag ska kunna leva på försäljningen från hemsidan men det kommer att ta år.

Det är svårt att få ihop jobb, företag, träning, vänner&familj och samtidigt kunna sätta mig ner och till exempel kunna läsa en bok utan att känna mig stressad. Det är absolut något jag har valt själv, ingen har tvingat mig till att starta mitt företag, jag ber om ursäkt för mitt gnälla humör idag. Men jag blir ändå så ledsen och arg för dessa kommentarer. Inget sker över en natt, men snälla, skippa den här dryga inställningen.

Nu ska jag försöka se livet från den ljusa sidan och fortsätta hålla mitt huvud högt. Det här lär ju knappast vara den första och sista negativa reaktionen jag får. Tack till er som ger mig fina ord angående hemsidan och mina produkter, det värmer mycket mer än ni tror, ♥

Focus on your life.

publicerat i lifestyle
Idag har jag en tröttdag. En förvirrad dag. Riktigt märklig och den känns smått värdelös. Jag vaknade imorse med flera tankar i huvudet, planer på vad jag skulle göra. Jag tänkte ha en riktig fixardag och hinna med massor nu när jag äntligen är ledig.

Istället vände jag mig om. Drog tänket över huvudet och fortsatte att sova. Gick upp och åt en smörgås, tillbaka till sängen. Öppnade senaste säsongen av One Tree Hill och lutade mig åter igen tillbaka till mina mjuka kuddar.

And here I am. Still in bed. Orkar inte att gå upp men samtidigt vill jag bara komma ut ur huset. Träffa någon, skratta, prata om viktiga och oviktiga saker. Men kroppen säger ifrån. Orken existrerar inte. Jag stannar kvar i sängen och drömmer mig bort i seriernas värld.

Förhoppningsvis blir morgondagen en bra dag, en dag då jag kliver upp i tid och gör något vettigt. Jag avskyr den här känslan, ångesten av att timmarna bara försvinner men samtidigt inte finna orken till att göra något annat.

Jag hoppas att ni mår bra och är lite piggare än vad jag är, ♥

Still alive

publicerat i lifestyle

Åh vilken jobbig dag det var igår på vårdcentralen. Det kändes som en hel evighet men ingreppet tog säkert inte mer än 40 minuter. Totalt 12 stygn, tre på ryggen och 9 på brösten. Ajaj är allt jag säger. Var allt annat än kul när bedövningen släppte. Drogar mig med alvedon och ipren så blir livet lite lättare.

Men nog med tråkigheter! Idag jobbar jag som vanligt till 19 och sen är jag l e d i g! Det ska bli otroligt skönt att få skämma bort sig med ledighet under julhelgen. Längtar!

Streetstyle London Fashion week

Äntligen vardag!

publicerat i lifestyle
Äntligen ny vecka!
Det här kommer bli en bra vecka. Kort arbetsdag på onsdag då jag ska iväg till vårdcentralen och plocka bort fyra (!) leverfläckar, det här är självklart en mindre bra del av veckan, fy satan för vårdcentral/sjukhus/sprutor/blod och så vidare... Men på fredag är jag helt ledig och det ska bli så skönt! Mamma och jag ska gå på bio, precis som vi gjorde när vi var små. Istället för att få julångest och panik så stänger vi in oss i en biograf under någon timme och bara skiter i omvärlden.

Men nu ska jag iväg och jobba, hemma sent ikväll ♥


Ur ELLE, dör lite smått för skorna från Nike...

Lyckan, kärleken och meningen med livet.

publicerat i lifestyle

Jag har försökt läsa boken men det har tagit alldeles för lång tid. Jag kommer inte riktigt in i den. Den verkar ju så himla bra och mysig men nej, det går bara inte. Men till min stora lycka så går den på tv ikväll på någon TV1000 kanal, perfekt! Älskar när filmerna börjar klockan 20.00, då slutar dom inte så sent... ;)







Någon som har sett filmen/läst boken? Vad tyckte ni? ♥

I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.

publicerat i lifestyle

2012 ska bli ett bra år. Flera resor är planerade. Sälen i januari. Barcelona i maj. Solsemester i slutet på augusti. Förhoppningsvis har jag råd med en weekend i London innan höstrusket kommer. Samtidigt måste jag försöka hålla i pengarna så att 2012 blir året då jag köper min lägenhet. Det skulle vara bra.

Företaget måste få chans att växa. Jag måste ta mig tid att jobba mer. Uppoffra lite, gå ner i timmar på mitt vanliga jobb för att kunna satsa mer på företaget. Det är ett stort steg och jag är i dagens läge allt för feg. Måste våga chansa.

Jag måste släppa allt som har varit. Våga tro på kärleken igen. Våga visa dig att inse att jag faktiskt inte har glömt dig.

Det är mycket som ska hända. Och allt på en och samma gång. Jag är ju trots allt världens mest otåliga människa med tusen drömmar. En dag ska jag trots allt uppnå flera av dom, få mina drömmar till verklighet. I believe.

Äntligen ledig!

publicerat i lifestyle

Även om en ledig lördag inte innebär ledighet för mig som småföretagare så är det ändå en sån skön känsla att inte behöva gå till jobbet. Jag jobbar i min egen takt, gör lite det jag känner för. Har hunnit med en sväng i centrum, bokfört, lunchat. Ska baka lite julgodis innan jag på riktigt sätter mig ner och jobbar!

Bjuder på lite inspirationsbilder med smycken från JH på snygga Elin. ♥

SALE @ Monki

publicerat i mode


Hittade massa fint på Monki's rea! Egentligen borde det vara köpstopp för min del men något litet fint kanske man kan unna sig så här lagom till jul... Nu ska jag fortsätta jobba, göra lite nytta. Ikväll väntas kinamat med bästa vän, och lite julklappsbyten. Mys! ♥

Var köper jag energi?

publicerat i lifestyle

Åh suck vad trött jag är idag. Det har varit en hård helg. Känslomässig, mycket drama, fest, glädje, panik, rädsla, skratt, dans, alkohol, nattliv, and so on. Allt som allt så har det nog varit en bra helg, jag vill tro det i alla fall. Kan inte riktigt låta bli att känna den där klumpen i magen som inte vill försvinna, den suger sig fast trots att jag kämpar för att den ska ge sig iväg till 110%.

Kryper nog tillbaka till soffan och hoppas på att morgondagen och den nya veckan ger mig lite mer energi och glädje i kroppen. Kram på er ♥


I WISH

publicerat i mode



Det här lilla kollaget mailades ut till nära familjemedlemmar igår, hehe. Kreativa önskelistor ska det vara!
Nu ska jag springa iväg till bussen, vi får väl se hur det går med min stackars fot som gör vansinnigt ont av okänd anledning... Kram på er! ♥