FILMTIPS

publicerat i recensioner

I söndags hade jag ju en riktig slappdag och spenderade mer eller mindre hela dagen/kvällen i sängen. Två filmer hann jag med; A little bit of heaven och Flickvänner från förr.A Little bit of heaven (2011 med bland annat Kate Hudson) var inte riktigt vad jag förväntade mig. Jag laddade för en feelgood film med mycket skratt. Och visst skrattade jag, filmen bjöd på många härliga kommentarer och flertal fina scener. Men samtidigt var den något fruktansvärt sorglig och tårarna bara rann och rann.

   Huvudkaraktären Marley fick nämligen beskedet att hon hade cancer. Hon kämpar och får behandlingar men inser slutligen att hon aldrig kommer att överleva. Man märker på Marley att hon har accepterat sitt livsöde, men att se hennes vänner, pojkvän och familj försöka hålla fasaden uppe... Ja det bara skär i hjärtat.

Se den men vad beredd med näsdukarna!


Flickvänner från förr/ Ghosts of girlfriends past (2009 med bland annat Matthew McConaughey och Jennifer Garner) var inte riktigt heller vad jag förväntade mig men även den är en sevärd film! Romantik, humor och sex är tre ord som beskriver filmen rätt bra. I like!

   Connor är en riktig casanova som aldrig riktigt brytt sig om kvinnors känslor, han är killen som smiter mitt i natten och lämnar tjejen själv i sängen. Men när han är på hans brors bröllop bjuds han på en resa bakåt i tiden där hans gamla flickvänner och släktingar visar honom vilket svin han faktiskt har varit. Connor blir inte helt otippat berörd av detta och blir självklart en riktigt gullig kille i slutändan. Skön film med mycket humor och skratt! Helt klart värt att se.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sofia - Uddevallas största modeblogg!:

ja ås sjukt skönt :d

Kommentera inlägget här :