Älskade London

publicerat i lifestyle
Resväskan är packad men långt ifrån full. Känns bra att jag reser oerhört lätt den här gången. Hoppas att den är fylld med snygga höstnyheter från London när jag kommer hem! Vi hörs igen på torsdag med massa nya shoppingbilder och fina höstbilder från London. Bye bye!
Event Osborne&Little.
Ser lite tokig ut... Är det skumpan man ska skylla på?

fall in love

publicerat i lifestyle

Äntligen fredag! Jag har verkligen haft en stressig vecka. Tillverkning av rabattkorten till Modeflickans goodiebags har i stort sett bara strulat, men igårkväll blev allt äntligen klart och de åker på lådan idag. I onsdags hade vi ett event på jobbet i samarbete med Osborne&Little. Massa mingel med inredare/arkitekter, skumpa, snittar, föreläsning av höstens nya tapetkollektioner och så vidare. Rätt trevligt! Jag har ju trots allt världens finaste kollegor.

Men det är så underbart med helg. Tanken på att jag imorgon vid den här tiden är på Arlanda i väntan på flyget till London känns ju helt fantastiskt. Som jag har längtat! Att det dessutom ryktas om +25 och sol gör knappast att jag längtar mindre...

Framgång

publicerat i lifestyle

Lyckan när jag läser "Du har en ny order". Jag blir så glad när det rullar. Sakta och inte alltid så säkert. Men det går framåt och jag vägrar ge upp. Det viktigaste är att jag tror på det jag gör ellerhur!

Nu ska jag fortsätta laminera rabattkorten inför Modeflickans event. Hoppas att jag hinner med ett avsnitt av OTH, helst lite träning på crosstrainern också. Men det känns tveksamt med tanke på att klocka snart är nio...
Kram på er! ♥


Ring och korsörhänge - JH Shop

Det är okej med vinter

publicerat i foto

Vintern 2010
Foto: jag

Snart är vi där igen. Snö. Vinterpäls på missen. Kyla. Levande ljus. Julafton. Pepparkakor. Mysfika. Fantastisk skyltning i alla butiker. Härliga koftor. Stora halsdukar. Jag kan inte låta bli att längta l i t e... Julen är trots allt en favorit.  

Wallet

publicerat i shopping

Min nya grymma plånbok med tusen fack för kreditkort (i mitt fall klubbkort), sedelfack, myntfack and so on. Jag älskar den! Pappa kallade den för resväska, med syfte på storleken. Äh, pappor förstår visst aldrig sånt :)

Accent 199kr

110926

publicerat i lifestyle

God morgon!
Självklart gick jag inte upp när jag borde utan låg kvar och bara njöt av min säng. Resultatet blev såklart en stressig morgon, eller att jag helt enkelt inte hinner med allt jag skulle vilja göra. Men att lyssna på musik och äta en god toast fanns det åtminstone tid för! :) Nu jobb 10.20-19.00 ♥
örhängen från JH Shop

Storshopping på JULA....

publicerat i shopping
Lamineringsmaskin, lamineringsfickor och ny datormus! Det är inte varje dag man lägger flera hundra på "gubb-butiken" JULA... Ska ägna hela dagen åt att göra rabattkort till 120st goodiebags i samarbete med Modeflickan. Hoppas resulatet blir grymt, har trots allt aldrig laminerat förr.

I'm staring at the mess I made

publicerat i lifestyle
Det är helg! Fy tusan vad skönt det är med ledighet. Idag tog jag bilen till Farsta C, tänkte växla pund och kika lite i affärer. Dock blev det enda köpet en ny plånbok! Min gamla Chanel höll på att ramla sönder så det var på tiden att jag köpte mig en ny. Sparar resten av shoppingen till London... Mohaha!

Just nu stirrar jag på mina naglar som skulle behövas klippas, filas och få nytt lack på sig. Och på mitt kära rum som är ett totalt bombnedslag. Känns som att jag är en bråkig tonåring igen som vägrar städa. Suck... Ska ta tag i båda i-landsproblemen och sen baka något smarrigt till kvällen!New beginning

publicerat i lifestyle
Av så många anledningar behöver jag en nystart. Både i bloggen och privat. Jag kan ju inte gärna skaffa ett nytt liv, jag vill inte ens ha det som alternativ, men en ny blogg är ju inga problem! Så nu kör jag, Jennans Värld. Mode och personligt i ett! Det känns himla bra.

På den privata delen så fick jag helt enkelt börja med ny frisyr och hårfärg. Inför den mörkare säsongen så rök mitt platinablonda och istället blev det en mer naturlig blond färg med ljusa slingor. Jag gillar det!En ytterligare ny del i mitt privata liv är träningen. Under hela tiden på gymnasiet, då gymmet låg ett stenkast från skolan, gjorde jag flera duktiga besök i veckan. Jag kände mig fit, i form, hälsosam. Nu känner jag mig som kanelbullen på pressbyrån. Och visst, bullar är väl härliga. Men jag vill inte känna mig som en. Det är galet svårt att hitta tid till att träna med jobb som ligger åt helvete långt hemifrån och sena jobbdagar. Men jag har ju trots allt en crosstrainer här hemma och ett jättebra träningsband med pilates. Så vad har jag för ursäkt? Ingen. Dags att slänga av sig myskläderna och dra på sig träningskläderna istället.