Så enkelt men ändå så viktigt

publicerat i lifestyle
Dags att stanna upp och göra skillnad. Med detta inlägg så skänker Apoteket Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Hur bra är inte det? Jag är så tacksam över hur bra jag/vi har det i Sverige. Vi har tillgång till så mycket, allt är så enkelt och billigt för oss i jämförelse till andra delar i världen.

Det är självklart för de allra flesta svenskar att titta på sina favoritprogram på tv, att surfa på sin smartphone när man åker tunnelbana, att ha ett välfyllt kylskåp med varierande godsaker, sjukvård, ha en skola att gå till.

Ja jag kan fortsätta i all evighet. Men i alla länder är det inte ens självklart att ha mat på bordet varje dag, ännu mindre självklart att ha råd med sjukvård. Ta dig tid och klicka på länken nedan för att göra ditt bidrag, 95 vaccin och det tar dig mindre än fem minuter. Du har tid med det. Tack!


© UNICEF/Asselin

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av - pouline △:

sv: ja visst är den?! spring till närmsta kicks/åhlens/whatever och lukta, helt UUNDERBAR!!

Kommentera inlägget här :