Första dagen på mitt nya liv

publicerat i lifestyle
Det har varit en intensiv vecka mina vänner. Jobbat hela veckan, väckarklockan har gått igång halv fem varenda morgon. Gissa om jag var trött i fredags?
 
Igår gick i alla fall flyttlasset till min alldeles egna lägenhet. Min pärla på 57 kvadrat, inredd och färgsatt efter mina exakta önskemål. Första gången jag faktiskt inte tittat på prislappen, jag har tagit vad jag velat ha. Bilder kommer så småning om när alla flyttlådor är uppackade, gardiner hänger runt mina fönstren, tavlor uppspikade på väggarna och så vidare :)
 
Denna regninga söndag har gått fort men ändå varit lagom slapp. Packade upp lite imorse innan Lisa och hennes lilla Alex kom och hälsade på. Tänk att vi är grannar nu! Vi satte på säsong två av Gossip Girl och bara myste i soffan med lillkillen och kladdkaka. P e r f e k t. Tog en prommis till närbutiken och köpte lite avokado till kvällens taco. Nu väntas Solsidan på tvn.
 
Tänk att jag nu står på egna ben till 100 %. Dagen jag har längtat efter är här. Jag har köpt en lägenhet. Jag ska leva mitt liv, det är jag som har kontrollen. Satan vad bra det känns! ♥♥
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jenny:

Åh grattis igen, är så avis hihi!

2:a kommentar, skriven , av Rosita:

Du verkar ha det himla bra, härligt! :)

3:e kommentar, skriven , av Jasmin - The dream of being famous!:

Hej, jätte fin blogg! Vad ska du hitta på idag? :)
-
Svara gärna på min blogg annars får jag ju aldrig se svaret! (Det med den nya blogg.se designen)

Kommentera inlägget här :